WinFakt! Goldmember

WinFakt! GoldmemberWij leveren voortdurend inspanningen om iedere klant zo snel en efficiënt mogelijk verder te helpen. Uw tijd is kostbaar en daarom maken wij het u nog makkelijker om onze technische dienst te bereiken. Maak uzelf Goldmember en geniet van uitzonderlijke services zoals onder andere de handige "bel mij"-knop. De prijs van uw goldmemberlidmaatschap wordt voor u individueel berekend op basis van uw aantal actieve modules. U betaalt dus geen cent teveel!

Reeds overtuigd? Vul in en wij contacteren u!

Waarom Goldmember worden?

Rechtstreeks Goldmembernummer

verkoop

Goldmemberklanten krijgen het telefoonnummer van de goldmember-lijn. Dit is een rechtstreekse lijn waar u terecht kunt met uw vragen.

Niet meer wachten aan de telefoon of een serviceticket aanmaken.

verkoop

Geen zin om ons te bellen? U klikt als goldmember gewoon op de knop 'bel mij' en u wordt zo snel mogelijk opgebeld door 1 van onze medewerkers. Wij proberen u dezelfde dag een antwoord te geven op uw vraag.

5% korting op alle verdere uitbreidingen

verkoop

Uw zaak blijft groeien en zich aanpassen aan de omstandigheden, daarom koos u ook voor WinFakt! en zijn modulaire systeem. Welnu, verzeker uw toekomst en geniet dankzij uw goldmemberlidmaatschap van 5 % korting op elke uitbreiding die u in de toekomst doet.Wij helpen je graag verder!

Patrick Mast is onze software developer en kent het systeem beter dan wie ook. Indien u nog vragen hebt, staat hij u graag te hulp.

BEL: 014.322.322

EMAIL: patrickmast@winfakt.be

Patrick Mast

Software Developer