WinFakt! verlengt label 'Car-Pass approved DMS'

  • Blog
donderdag 2 juni 2022

Fier dat we opnieuw 3 jaar lang het label van Car-Pass approved DMS mogen dragen.

Koppeling met Car-Pass vanuit WinFakt!

Voor onze klanten uit de autosector (garages, autohandelaars, bandencentrales ...) ontwikkelden we een koppeling met Car-Pass vanuit WinFakt! . Zo kunnen deze klanten de juiste gegevens van de wagens automatisch laten doorsturen naar Car-Pass op het moment dat er een factuur gemaakt wordt. Minder werk en dus ook minder tijdverlies aan de nodige administratie. Iets wat onze klanten alleen maar toejuichen!


Car-Pass approved DMS

Reeds 3 jaar geleden was WinFakt! , na een geslaagde testprocedure, 1 van de eerste bedrijven die van Car-Pass het label "Car-Pass approved DMS" toegekend kreeg. Dit wil zeggen dat onze WinFakt! - software goedgekeurd is door Car-Pass om de gegevens van de auto's rechtstreeks door te sturen van WinFakt! naar Car-Pass.

Dit label is 3 jaar geldig, dus het was nu tijd voor de vernieuwing. En zoals dat gaat met technologie, heeft de tijd uiteraard niet stil gestaan en werden er bijkomende kwaliteitsnormen vereist door Car-Pass. Ons team werkte er samen hard aan om ervoor te zorgen dat WinFakt! voldoet aan deze nieuwe normen en we waren dan ook heel blij en trots dat we vorige maand met glans geslaagd waren voor de nieuwe testprocedure en zo het nieuwe label "Car-Pass approved DMS" ontvingen!