Online offerteprogramma

Meer dan 60 extra modules
Hulp op maat
10.000+ tevreden klanten
Facturen, offertes, bestelbonnen en afleveringsbonnen en nog veel meer.
Winfakt kan deze perfect opmaken.
Facturatie
Verzamel alle gegevens van jouw klanten en leveranciers op een centrale plaats.

Ons online offerteprogramma biedt een overzicht van al jouw offertes en facturaties en vergemakkelijkt het hele betalingsproces op verschillende manieren. Dankzij onze handige offertesoftware kan je je aandacht vestigen op andere zaken en zo de productiviteit binnen jouw bedrijf verhogen. Word jij de nieuwste gebruiker van ons online offerteprogramma?

Bekijk wat wij nog allemaal voor jou in petto hebben

Neem contact op

Ons online offerteprogramma als alternatief voor Word en Excel

Moet je voor jouw klanten voortdurend offertes uitsturen en zoek je daarom naar een online offerteprogramma? De offertesoftware van Winfakt zorgt dat jij nooit meer het overzicht zal verliezen. Veel bedrijven stellen hun offertes nog steeds op met programma’s als Microsoft Word en Excel. Hoewel dit zeker mogelijk is, vertraagt en vermoeilijkt het gebruik van deze programma’s het proces enorm. Zo kan je in Excel wel makkelijk berekeningen uitvoeren en formules ingeven, het is dan ook een rekenprogramma. Het probleem met Excel is dat je geen goede lay-out kan maken. Je moet het dus exporteren en daarbij komen vaak problemen bovendrijven. Wanneer je je Excelbestand wil exporteren naar Word om daar een mooie lay-out creëren zijn er bijvoorbeeld geregeld willekeurige, witte vlakken te zien. Je besteedt dus veel tijd aan het wegwerken van problemen. Daarnaast zit je ook met twee bestanden. Dit soort programma’s zijn dus veel minder geschikt om jouw offertes te ordenen en snel terug te vinden. Indien je een groot klantenbestand hebt, kan dit al snel voor problemen zorgen. Ook de facturatie die volgt wanneer het daadwerkelijk tot een samenwerking komt, kan je via onze facturatietool makkelijk laten verlopen!

Bekijk al onze modules en koppelingen

Voorraadbeheer

Ontdek de voordelen van onze offertesoftware en probeer de demo

Het voordeel van de offertesoftware van Winfakt is dat je aan de hand van één online offerteprogramma alles kan doen in verband met jouw offertes. Berekeningen uitvoeren, een huisstijl voor jouw offertes creëren, een duidelijk overzicht maken van al je offertes: onze online offertesoftware kan het allemaal is daarom de perfecte boekhoudingsoftware. Heb je interesse? Probeer de gratis demo of vul het contactformulier in!

Facturatie verkoop

Hebben wij jou al kunnen overtuigen?

Probeer dan gratis onze demo versie.
Ga onmiddellijk aan de slag, geen betaling nodig. Proefperiode eindigt zonder opzeg.
Bekijk wat wij nog allemaal voor jou in petto hebben ...

Bekijk al onze modules en koppelingen of bekijk een vergelijkend overzicht.

60+ modules