Onderwerpen in deze helpfile

Tips en tricks Verkoop


Functie Werkwijze
Een factuurregel in het vet zetten
Om een regel in het vet te zetten kan u met de rechtermuisknop klikken op de detailregel en kiezen voor 'Vet' (zie onderstaande afbeelding).

img

Ook kan u de regels van HTML toepassen dwz:
typ dan eerst "< b >" (bold) alvorens tekst in te typen, als u de tekst terug normaal wil tonen typt u "< n >" (normal).
Een factuurregel onderlijnen
Typ hiervoor net zoals bij een regel in het vet, eerst "< u >" (underline) alvorens tekst in te typen, als u de tekst terug normaal wil tonen typt u "< n >" (normal).
Een factuurregel cursief afdrukken Typ hiervoor net zoals bij een regel in het vet, eerst "< i >" (italic) alvorens tekst in te typen, als u de tekst terug normaal wil tonen typt u "< n >" (normal).
Een factuurregel toevoegen met de sneltoets De sneltoets om een factuurregel toe te voegen is de "insert"-toets op uw toetsenbord.
Een factuurregel verwijderen met de sneltoets De sneltoets om een factuurregel te verwijderen is de "delete"-toets op uw toetsenbord.
De factuurnummering wijzigen Indien nodig kan u handmatig de factuurnummering wijzigen, hoe u dit doet leest u op deze pagina.
Factuurregels samenvoegen Indien u een factuur opstelt met verschillende indentieke artikelregels kunt u deze artikelregels makkelijk samenvoegen door de F7 toets in te drukken
Vervolgens voegt WinFakt! deze regels samen; bij het veld 'Aantal' staat de som van het aantal samengevoegde regels.

Let op: dit kan u enkel gebruiken als bij de identieke artikelregels de eenheidsprijs en de korting ook gelijk is.
Factuurregels in het grijs zetten Indien u een factuurregel wilt opnemen in de factuur maar niet wil afdrukken kunt u door simpelweg te dubbelklikken op de regel deze factuur regel in het grijs zetten. Op die manier is deze regel zichtbaar op uw scherm maar wordt hij niet afgedrukt op de factuur.
Permalink: https://winfakt.be/faq/Tips-en-tricks-Verkoop