Onderwerpen in deze helpfile

Verkoop 2

Het scherm "Verkoop 2"

De knop "Verkoop 2" brengt u tot het scherm "verkoopdetail".
In dit scherm vindt u, per boekjaar, alle verkoopdocumenten, opgesplitst volgens de individuele verkopen die erop aangerekend staan. Dit wil zeggen dat bv. een factuur met 3 verschillende artikelen, en een extra regel met aangerekende werkuren, uit 4 regels zal bestaan in de verkoopdetail.

Onderaan het verkoopdetail-scherm vindt u een overzicht van de verschillende tabs. Voor elk type document is er een aparte tab voorzien.

img


De knoppenbalk

In de knoppenbalk ziet u buiten de vaak voorkomende knoppen ook weer enkele nieuwe knoppen, we bespreken deze even voor u:

Knop Functie
img
Backorder: Aanduiden als geleverd
Hiermee kunt u de bestelbons, die in backorder staan, selecteren en als geleverd aanduiden. Met de functie backorder gaat WinFakt! automatisch bijhouden hoeveel artikelen u nog in bestelling heeft bij uw leverancier en hoeveel artikelen uw klanten bij u in bestelling hebben. Dit helpt u om snel een correct overzicht te krijgen van de artikelen die nog gaan binnenkomen, gaan buitengaan en welke u nog moet bijbestellen. Meer uitleg over het gebruik van backorders, vindt u op deze pagina.
img
Backorder: Afleverbon maken van geleverde goederen
Hiermee kunt u afleverbons genereren van de geleverde goederen die in backorder stonden. Met de functie backorder gaat WinFakt! automatisch bijhouden hoeveel artikelen u nog in bestelling heeft bij uw leverancier en hoeveel artikelen uw klanten bij u in bestelling hebben. Dit helpt u om snel een correct overzicht te krijgen van de artikelen die nog gaan binnenkomen, gaan buitengaan en welke u nog moet bijbestellen. Meer uitleg over het gebruik van backorders, vindt u op deze pagina.
img Deze wordt niet meer geleverd
Hebt u een artikel waarvoor een backorder bestaat maar dat niet meer verkrijgbaar is, dan kunt u het met deze knop aanduiden als 'niet meer leverbaar'. Het artikel wordt hierdoor uit de openstaande backorders verwijderd.
Permalink: https://winfakt.be/faq/Verkoop-2