Laat ons met je meegroeien

Door onze jarenlange ervaring hebben we méér dan 60 modules beschikbaar voor sector specifieke eisen.

Facturatie

Winfakt is speciaal ontworpen om je facturatie snel en makkelijk te laten verlopen.
Facturen, offertes, bestelbonnen en afleveringsbonnen en nog veel meer. Winfakt kan deze perfect opmaken.

Aankopen

Je wil een overzicht van wat je aankoopt? Met deze module maak je aankoopfacturen op, maar ook bestelbonnen naar leveranciers om je bestelling door te geven.

Meer over Aankopen

Bank

Via de module bank beheer je je betalingen. Je beschikt standaard over 9 verschillende banken. Op ieder moment heb je een actueel zicht van je rekening.

Meer over Bank

Documentenbeheer

Koppel diverse bestanden of documenten onder meer aan klanten en prospecten. Dit maakt bijvoorbeeld van je klantenbestand een multifunctioneel document.

Meer over Documentenbeheer

Frequentiedocumenten

Met het instellen van frequenties, kan je een bestelbon, offerte of factuur automatisch laten genereren. Dit kan op een door jou zelf vastgelegd tijdstip.

Meer over Frequentiedocumenten

Grafieken

Met deze module kan je je zaak te allen tijden evalueren. Druk de gewenste grafieken af en je ziet meteen een visuele voorstelling van je verkoopcijfers.

Meer over Grafieken

Online bank

Velen onder ons kunnen niet meer zonder homebanking. Wij zorgen voor een koppeling met online betalingssystemen zoals onder andere Isabel en KBC-Online.

Meer over Online bank

Digitale handtekening

Digitaal handtekenen met een zogenaamde e-signature raakt meer en meer ingeburgerd. Niet moeilijk, want die digitale handtekening is even rechtsgeldig als een analoge handtekening, maar gaat veel sneller en is eenvoudiger.

Meer over Digitale handtekening

Boekhouding

Als je zelfstandige bent, dan is een goede boekhouding onontbeerlijk. Je boekhouding is een onmisbaar instrument om een goed zicht te krijgen op de financiële situatie van jouw zaak.

Afschrijvingstabellen

Het werken met afschrijvingstabellen kan ingewikkeld lijken, maar dankzij Winfakt doe je dit in een handomdraai. Je hoeft enkel de gegevens te noteren.

Meer over Afschrijvingstabellen

Btw-aangifte & -listing

Winfakt kan heel precies voor je de btw-aangifte en -listing opstellen. Dankzij de module is de btw-administratie van je bedrijf in enkele momenten ingevuld.

Meer over Btw-aangifte & -listing

Boekhoudlijsten

Winfakt is meer dan alleen een facturatieprogramma. Je effectieve boekhouding kan je eenvoudig laten doen door Winfakt met de module "Boekhoudlijsten".

Meer over Boekhoudlijsten

Dagontvangsten

Dankzij deze module krijg je een zicht op je inkomsten en uitgaven. Je behoudt niet alleen een overzicht van wat je verkoopt maar ook van wat je aankoopt.

Meer over Dagontvangsten

Instrastat

Met de module "Intrastat" is het mogelijk om je Intrastat-aangifte online door te sturen naar de bevoegde administratiedienst.

Meer over Instrastat

Kosten/opbrengsten calculatie

Winfakt geeft je de mogelijkheid om zowel je kosten als aankopen te classificeren. Zo krijg je per project een overzicht van de kosten en opbrengsten.

Meer over Kosten/opbrengsten calculatie

Multi-journalen

Beheer twee bedrijven met hetzelfde btw-nummer in één Winfakt. Elk bedrijf krijgt zijn eigen factuurnummering. Maar heeft ook een eigen logo en hoofding.

Meer over Multi-journalen

E-commerce

Je wil je producten en diensten online aanbieden, kies dan voor onze unieke combinatie van Winfakt en onze webwinkel.

Winfakt webwinkel

Je wil 24 uur op 24 verkopen? Dan is de webwinkel ideaal voor jou! Via onze gebruiksvriendelijke webshop kunnen klanten continu artikelen bij jou bestellen.

Meer over onze Webwinkel

CRM

CRM

Met de module Customer Relationship Management kan je je commerciele en technische contacten beter beheren en zijn ze toegankelijk voor je werknemers.

Meer over CRM

Historiek van klanten

Voor het sturen van een herinneringsbrief naar een klant kan je de volledige historiek opvragen en weet je ook wanneer de laatste herinnering werd gestuurd.

Meer over Historiek

Prospecten

Een firma die interesse heeft in je product, noemen we een prospect. Je kan zijn gegevens bijhouden en de prospect klant maken, eens hij besteld heeft.

Meer over Prospecten

Winfakt maps

Met deze module is het mogelijk om het aantal kilometers, type auto, ... in te geven. Je bekomt een overzicht van het aantal ritten en de kostprijs ervan.

Meer over Maps

Garage/Bedrijfswagens

Car-Pass koppeling

De Car-Pass toont de afgelegde weg van elk voertuig, maar brengt voor jou extra administratie mee. Met de Car-Pass koppeling helpen we je deze administratie te beperken.

Meer over Car-Pass

Wagenparkbeheer

Beheer met Winfakt alle data van je wagens of de wagens van je klanten. Je kan de data automatisch koppelen aan de correcte facturen en onkostennota's.

Meer over Wagenparkbeheer

Taksen

Fost Plus

Op producten in een papieren verpakking betaal je een taks, de Fost Plus taks. Deze module berekent deze taks, zodat je snel het nodige kan doen.

Meer over Fost Plus

Leeggoed en accijnzen

Met deze module verrekent Winfakt de taksen en accijnsen van je artikel. Op die manier berekent u meteen de juiste prijs voor al uw artikelen.

Meer over Leeggoed en Accijnzen

Taksenverwerking

Met de module Taksenverwerking kan je diverse taksen waaraan je producten mogelijk onderhevig zijn verwerken in Winfakt, zoals onder andere Recupel.

Meer over Taksenverwerking

Internationaal

Multitalen

Met de module Multitalen kan je je verkoopdocumenten en bestellingen naar leveranciers afdrukken in vier talen, waaronder uiteraard in het Nederlands.

Meer over Multitalen

Multivaluta

Winfakt kan tot 9 verschillende munten beheren. Je kan zelf de muntkoersen van allerhande valuta in te stellen. Je kan met verschillende valuta werken.

Meer over Multivaluta

Winkelbeheer

Barcodeverwerking

Het is mogelijk om een barcodescanner aan je systeem te koppelen. Zo hoef je niet meer alle artikelen manueel in te geven en automatiseert je je Winfakt.

Meer over Barcodeverwerking

Commissie-calculator

Je hebt verschillende verkopers in dienst die allemaal op commissie werken. Winfakt berekent voor jou een correcte en unieke commissieberekening op maat.

Meer over Commissie-calculator

Etiketten printen

Ga nog een stap verder in de automatisering van je Winfakt en print je barcodes af op etiketten. Je kan zelfs afbeeldingen toevoegen, altijd wel handig.

Meer over Etiketten printen

Hardware-toestellen

Koppel hardware zoals scanners, kassalades, ticketprinters aan je Winfakt

Meer over Hardware

Kassabeheer

Maak eenvoudig een kasticket aan, eventueel gekoppeld aan stockbeheer. Ook een barcodescanner kan perfect aangesloten worden.

Meer over Kassabeheer

Stock

Backorder

Winfakt zal automatisch nagaan welke artikelen je nog in bestelling hebt bij je leveranciers en welke artikelen je klanten in bestelling hebben staan.

Meer over Backorder

Koppeling draadloze scanner

Je hebt een groot magazijn en moet regelmatig artikelen scannen? Maak dan zeker gebruik van een draadloze scanner. Je kan hem zelfs koppelen aan Winfakt.

Meer over Draadloze scanner

Matentabel

Met deze module kan je het aantal stuks van een product ingeven, alsook de stock per maat. Deze module is ideaal om te gebruiken in een kledingwinkel.

Meer over Matentabel

Stock via LIFO/FIFO

De aanduiding FIFO komt van het Engelse first in - first out (wat er het eerst in komt, gaat er ook het eerst uit). Handig bij het vullen van je rekken.

Meer over Stock via LIFO/FIFO

Voorraadbeheer

Dankzij de module Voorraadbeheer kan je je voorraad in kaart brengen in Winfakt. Zo kan je onder meer artikelen inboeken en je stockbewegingen volgen.

Meer over Voorraadbeheer

Import/export

Export boekhoudgegevens

Door deze module moet de boekhouder je facturen niet meer handmatig in zijn systeem ingeven. Door een export in Winfakt zal dit automatisch gebeuren.

Meer over Export boekhoudgegevens

Export naar Excel

Met de module Export naar Excel heb je de vrijheid om te exporteren wat je maar wil. Je kan onder meer je artikelen, klanten en verkoopcijfers verwerken.

Meer over Export Excel

Import data

Je kan gegevens importeren in Winfakt die bestaan uit diverse formaten. Winfakt kan een groot aantal formaten converteren. Je kan de gegevens bewerken.

Meer over Import

Import leverancier

Dankzij deze koppeling met Winfakt kan je in realtime de voorraad zien van artikelen bij de leveranciers en kan je online bestellingen doen en opvolgen.

Meer over Import leverancier

Hulpprogramma's

Online back-up

Via deze module wordt je backup automatisch online geplaatst. Bij gegevensverlies op je lokale computer kan je online alle gegevens terughalen en snel terug verder werken. Veiligheid boven alles.

Meer over Online back-up

Agenda

De Agenda is een handige uitbreiding waarmee je rechtstreeks vanuit Winfakt opdrachten en afspraken in je (Google) agenda kan plannen.

Meer over Agenda