Onderteken je documenten waar en wanneer je maar wil

Digitale handtekening

Digitaal handtekenen met een zogenaamde e-signature raakt meer en meer ingeburgerd. Niet moeilijk, want die digitale handtekening is even rechtsgeldig als een analoge handtekening, maar gaat veel sneller en is eenvoudiger.

Eenvoudig documenten (laten) ondertekenen

Welk document je ook wil (laten) ondertekenen, met het eenvoudige menu en de duidelijke knoppen in de Winfakt-module wordt dat een fluitje van een cent. Op werk- en bestelbonnen, contracten, offertes en afleverbewijzen verschijnt zo gezwind de datum van ondertekening, je naam en je handtekening.

LET OP! Een digitale handtekening is niet hetzelfde als een gescande handtekening. Een e-signature wordt verwerkt met speciaal daarvoor ontwikkelde software.

Veilig, snel en duurzaam

  • Digitaal handtekenen is veiliger dan analoog tekenen. Door de versleuteling van de documenten kunnen ze achteraf niet meer gemanipuleerd of aangepast worden.
  • Vlotte afhandeling van je processen en administratie? Dat betekent ook snellere betaling. Handmatig ondertekenen is trager en minder efficiënt.
  • Printen wordt verleden tijd! Je verspilt geen tijd en papier meer aan het in drievoud opmaken van je documenten – beter voor je portemonnee en het milieu.

Flexibel handtekenen op elk apparaat

Met de module ‘Digitaal handtekenen’ van Winfakt onderteken je jouw documenten waar en wanneer je maar wil. Met je computermuis of met je vinger, afhankelijk van het toestel dat je gebruikt. Met smartphone, laptop of tablet, waar ook ter wereld. Door de gebruikerservaring van jouw klanten zo te verbeteren, stel je jezelf bovendien uiterst commercieel op.