Werken met verschillende verkopers?

Commissieberekening

U werkt met verschillende verkopers? Dan heeft u zich beslist al gewaagd aan ingewikkelde rekenkundige formules om de commissies van uw verkopers uit te rekenen. Bovendien betekent het werken met commissies ook extra papierwerk. Het aantal verkopen per verkoper dient tenslotte correct opgevolgd te worden. De WinFakt!-modules "werken met verkopers" en "commissieberekening met mogelijkheid tot parametrisatie" maken hier definitief een eind aan.

Werken met verkopers

Met de module "werken met verkopers" kunt u voor elke verkoop een verkoper ingeven. Zo kan u later door middel van een opgesteld lijstje nagaan hoeveel verkopen er zijn gebeurd per verkoper. Een eenvoudige manier dat u vast en zeker een pak werk scheelt bij het berekenen van de commissies.

Commissieberekening met parameterisatie

De module "Commissieberekening met parametrisatie" werkt voor elke zaak zeer specifiek en is een "maatwerk" van WinFakt!. Met deze module stelt u samen met onze medewerkers formules voor de commissieberekening op basis van door u gegeven parameters en variabelen. Op die manier bekomt u een uiterst correcte en unieke commissieberekening volledig op maat van uw zaak en haar personeel/verkopers.