Beheer jouw gegevens op een veilige plaats

WinFakt! Online backup

Online backup in de WinFakt! cloud.

Een van de belangrijke pijlers van het WinFakt! programma is de backup. Hoe vermijd je verdwenen data na een computercrash? Met de nieuwe online backup op onze server verliest u nooit gegevens! U heeft geen USB stick of externe harde schijf meer nodig, want bij het afsluiten van uw programma gebeurt de online backup volledig automatisch. It just works!onlinebackup
  • U hoeft niet langer op regelmatige tijdstippen te denken aan het nemen van een backup. Stel de functie in en WinFakt! doet de rest voor u. Automatisch.

  • Uw backup bestanden worden versleuteld opgeslagen zodat ze enkel voor u leesbaar zijn. De verbinding met het gebruikersplatform gebeurd door middel van een SSL (Secure Sockets Layer) connectie. Veiligheid boven alles.

  • Kies makkelijk zelf welke bestanden moeten worden opgenomen in de backup. U bepaald dus zelf de grootte van het backup bestand.
  • Uw data staat steeds online te uwer beschikking en kan naar wens op ieder tijdstip worden gedownload en terug gezet. Tot 30 dagen terug in de tijd.

  • De WinFakt! Cloud server op zich is extra beveiligd tegen catastrofes. Uw backup bestand wordt op twee verschillende plaatsen bewaard. Mocht er dan toch iets onverwacht voorvallen in het ene datacenter, dan neemt het andere onmiddellijk over. U als gebruiker hoeft daar niks van te merken.
onlinebackup

Ik wil graag deze module bestellen!