WinFakt! on the road.
U komt toch ook!

WinFakt! on the road
u komt toch ook!

WinFakt! E-commerce Event 2018 VOLZET

Online winkelen wordt steeds belangrijker.

Dankzij een webwinkel kunnen uw klanten, waar ze ook maar zijn en wanneer ze maar willen, uw zaak bezoeken en hun bestelling plaatsen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, overal ter wereld.

Op dit event maakt u kennis met de mogelijkheden van de WinFakt! webwinkel module. We tonen hoe u vanuit uw vertrouwde WinFakt! omgeving zelf een webwinkel kan aanmaken, vormgeven en besturen. En dat is makkelijker dan u denkt!

Een webwinkel is een essentiële aanvulling waar iedere handelaar baat bij heeft.
Verder zijn er die dag verschillende gastsprekers aanwezig waar volgende items aan bod komen:
  • Sendcloud: Europa's nummer 1 verzendtool voor webshops
  • Mollie: Slim en makkelijk online betalen voor innovatieve bedrijven van elke formaat
  • Online ondernemen in België, doen!: waarom starten met online ondernemen en hoe eenvoudig dit kan, door cijfers en cases te bespreken grote Belgische bedrijven
U merkt het, een heel uiteenlopend programma waar een heleboel praktische zaken en tips aan bod zullen komen. Altijd al getwijfeld om met een webwinkel te starten maar u weet niet goed hoe of wat dan is het nu de moment! Afsluiten doen we met een gezellige netwerkborrel om onze nieuwe vergaderzaal in te wijden waar u ook de mogelijkheid heeft om de gaststprekers en onze WinFakt! medewerkers aan te spreken met al uw persoonlijk vragen.
Kortom, de ideale gelegenheid om bijkomende informatie te vergaren of om kennis te maken met ons programma.