WinFakt! on the road.
U komt toch ook!

WinFakt! on the road
u komt toch ook!

Workshop Aankopen & voorraadbeheer

Om uw handelszaak goed en efficiënt te runnen, is het belangrijk om steeds een overzicht te hebben van de artikelen die in voorraad zijn en van de aankopen die u doet. Met WinFakt! kan u op een eenvoudige manier uw voorraad te beheren en een overzicht behouden van al uw bestelbonnen, aankopen, geboekte lonen…
Tijdens deze workshop tonen we hoe u aankoopfacturen kan invoeren, stock kan in- en overboeken, correcties kan aanbrengen en een inventaris kan opmaken. We nemen eveneens het hele backorder-proces door, van de bestelbon van de klant tot en met de bestelbon naar de leverancier en de levering van de goederen.
Uiteraard behandelen we niet enkel de theorie. U kan alles uitproberen zodat u nadien probleemloos zelf aan de slag kan.
Tijdens de pauze zijn er broodjes, koffie en gebak voorzien en kan u in een ontspannen sfeer ervaringen uitwisselen met andere WinFakt! gebruikers.
**Voor deze workshop is het belangrijk dat u uw eigen laptop meebrengt waarop onze medewerker een tijdelijke versie van WinFakt! kan installeren. LET OP! Op de laptop moet een Windows-versie beschikbaar zijn!**

Datum :06-09-2018

Tijd :10u30-15u00

Plaats :MolGelieve onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen, bedankt!

Uw firmanaam

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadresMet hoeveel personen wenst u te komen?


Geef hier de naam van de extra deelnemer(s) op


Heeft u bijkomende vragen/bemerkingen?


Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met alle details.