WinFakt! on the road.
U komt toch ook!

WinFakt! on the road
u komt toch ook!

Workshop aankopen en voorraadbeheer

Om uw handelszaak goed en efficiënt te runnen, is het belangrijk om steeds een overzicht te hebben van de artikelen die in voorraad zijn en van de aankopen die u doet. Met WinFakt! kan u op een eenvoudige manier uw voorraad beheren en een overzicht behouden van al uw bestelbonnen, aankopen, geboekte lonen…

Tijdens deze workshop tonen we hoe u aankoopfacturen kan invoeren, stock kan in- en overboeken, correcties kan aanbrengen en een inventaris kan opmaken. We nemen eveneens het hele backorder-proces door, van de bestelbon van de klant tot en met de bestelbon naar de leverancier en de levering van de goederen.

Uiteraard behandelen we niet enkel de theorie. U kan alles uitproberen zodat u nadien probleemloos zelf aan de slag kan.

Tijdens de pauze zijn er broodjes, koffie en gebak voorzien en kan u in een ontspannen sfeer ervaringen uitwisselen met andere WinFakt! gebruikers.


**Voor deze workshop is het belangrijk dat u uw eigen laptop meebrengt waarop onze medewerker een tijdelijke versie van WinFakt! kan installeren. **LET OP! Op de laptop moet een Windows-versie beschikbaar zijn!


Datum: 09-05-2019

Tijd: 10u30-15u00

Plaats: Genk



Gelieve onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen, bedankt!

Uw firmanaam

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres



Met hoeveel personen wenst u te komen?


Geef hier de naam van de extra deelnemer(s) op


Heeft u bijkomende vragen/bemerkingen?


Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met alle details.